Harry Potter and the Philosopher’s Stone – Illustrated Edition

Beste blogpostlezers, vandaag (eindelijk) weer eens een review. Nou ja, dit wordt niet zo zeer een review, meer een bewonderingspost, want volgens mij heeft de helft van de wereld deel 1 van Harry Potter al wel eens gelezen dus het originele verhaal zal ik vandaag niet gaan analyseren. Maar die nieuwe geïllustreerde editie die is uitgebracht? Wauw. Die is echt zo mooi!

De geïllustreerde editie van Harry Potter and the Philosopher’s stone (in het Nederlands de steen der wijzen) bevat gewoon het originele eerste deel van de Harry Potter boeken. Het verschil is dat dit boek enorm gave illustraties van Jim Kay bevat, en dat het echt zo’n encyclopedieformaat boek is (heel groot dus!). De pagina’s zijn van dat dikke papier gemaakt en ongeveer om de pagina staat er een illustratie op de pagina. Verder zijn de andere pagina’s ook mooi bewerkt met verfspatten en “gemaakte” vlekken enzo. Als Harry Potter fan dus echt een boek dat je móét hebben.

De illustraties van Jim Kay zijn echt onwijs mooi en brengen het magische en sprookjesachtige effect van de verhalen echt heel erg goed naar voren, iets waarvan ik vind dat de films minder goed deden. Je waant je met dit boek echt helemaal in de magische en kleurrijke wereld van Hogwarts. Daarnaast lees je natuurlijk ook nog gewoon een geweldig leuk verhaal, en de illustraties maken het nog mooier.

Kortom, dit boek is echt een aanrader!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s